Depeche Mode ohlásili na 11. říjen velkou tiskovku. Že by nová deska a pak turné?

Depeche Mode ohlásili na 11. říjen velkou tiskovku. Že by nová deska a pak turné?

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Britská kapela Depeche Mode je zvyklá ohlašovat svoje zásadní hudební novinky s velkou pompou a v opravdu velkém stylu. Něco podobného se chystá i na 11. říjen, kdy kapela dorazí do italského Milána, kde bude pořádat obrovskou tiskovou konferenci.

V případě vydání posledních dvou alb tomu bylo obdobně a průběh byl téměř identický. Kapela na tiskové konferenci, kam měli přístup pouze zástupci vybraných médií z celého světa a pár vyvolených fanoušků (kteří vstup na tuto akci vyhráli v soutěžích), oznámila podrobnosti o novém studiovém albu, nadcházející koncertní plány a stihla odpovědět i na několik otázek přítomných žurnalistů.

Vzhledem k tomu, že mají Depeche Mode milióny fanoušků po celém světě, stejně jako před pár lety, i tentokrát chtějí uspokojit všechny. Z tohoto důvodu bude tisková konference opět přenášena živě přes internet, sledovat ji budete moci na oficiálních stránkách kapely, kde v současné době probíhá symbolické odpočítávání.

Dodejme, že i kdyby byly plány, které Depeche Mode v Miláně představí, spojeny až s příštím rokem, fanoušci rozhodně nemusí podléhat smutku. Již 11. listopadu tohoto roku se v obchodech objeví trojdisková DVD kolekce Video Singles Collection obsahující všechny známé i méně známé klipy této kapely. V několika případech půjde i o raritní verze videí, které doposud na žádném nosiči nevyšly.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Umělci: Depeche Mode

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!