Depeche Mode vydají v listopadu kolekci svých videoklipů

Depeche Mode vydají v listopadu kolekci svých videoklipů

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Podle oficiálních informací kapela Depeche Mode před několika týdny ukončila proces nahrávání nové studiové desky. Nyní ale přichází ta zásadnější část - postprodukce, mixing a mastering jednotlivých písní. Tento proces by měl bohužel trvat ještě několik týdnů, takže nové desky této britské legendy se dočkáme asi až počátkem příštího roku.

Fanoušci Davida Gahana, Martina Goreho a Andyho Fletchera ale nemusí smutnit. Podle čerstvých informací z labelu Sony Music se již 11. listopadu dočkáme kompletu na třech DVD, který bude obsahovat doposud největší kolekci videoklipů této kapely. Více než čtyři hodiny materiálu slibují pětapadesát klipů, které byly pro účely této kolekce nově restaurovány.

Titul s názvem Depeche Mode - Video Singles Collection by měla být komplexním představením celé dosavadní tvorby této britské kapely, tedy od prvních klipů z roku 1981 až po ty poslední, které skupina natočila v roce 2013. Samozřejmě, že komplet mapující více než tři dekády nabídne i doposud nikdy nezveřejněný materiál. Jmenovitě půjde o čtyři raritní a doposud oficiálně nepublikované klipy a komentáře členů kapely i režisérů k jednotlivým videím, které byly pořízeny speciálně pro účely této kolekce.

"Videa hrála vždy zásadní úlohu v tom, jak jsme chtěli prezentovat světu hudbu Depeche Mode. Je úžasné, že můžeme jít zpět a znovu prožít všechny ty zkušenosti a vzpomínky, které v nás tato videa po těch dlouhých letech evokují. Je úžasné mít všechny naše videa konečně spolu na jednom místě a doufáme, že si fanoušci pouť v čase užijí tak jako my," dodávají ke kolekci svorně členové kapely.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Umělci: Depeche Mode

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!