Třinácté studiové album Bon Jovi vyjde v říjnu

Třinácté studiové album Bon Jovi vyjde v říjnu

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Více než třicet let na scéně, přes sto třicet milionů prodaných alb, desítky nezapomenutelných hitů a stovky beznadějně vyprodaných koncertů. To vše jsou legendární Bon Jovi. Kapela z New Jersey ale ani v roce 2016 nepolevuje a na říjen připravuje vydání nového studiového alba s názvem This House Is Not For Sale.

V pořadí třináctá studiová deska se na trhu objeví 21. října a bude již druhou bez kytaristy Richieho Sambory. Zároveň ale půjde o první nahrávku, kde se objevuje nový kytarista Phil X a baskytarista Hugh McDonald, který s kapelou hraje sice již od roku 1994, ale do nedávna byl vnímán jako neoficiální člen.

Produkce alba This House Is Not For Sale se ujal John Shanks, který s Bon Jovi spolupracoval již na několika předchozích albech, ale má zkušenosti i s natáčením s takovými umělci jako Van Halen, Eros Ramazzotti, Take That, Celine Dion nebo Backstreet Boys. John Shanks slibuje na novém album Bon Jovi nejen několik krásných pomalých písní, ale i rockovou syrovost. Jeho slova potvrzuje i pilotní singl, kterým se stala titulní píseň. K té kapela stihla již natočit i stylový videoklip, který přikládáme.

Album This House Is Not For Sale vyjde digitálně, na CD i vinylu. Digitální podoba desky bude mít i deluxe verzi, která bude obohacena o tři bonusové songy. Pokud patříte k sběratelům, doporučuje navštívit oficiální web kapely, kde je ke koupi balíček obsahující podepsané CD.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Bon Jovi

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!