Australští Flyying Colours přivezou na pražský koncert svou debutovou desku

Australští Flyying Colours přivezou na pražský koncert svou debutovou desku

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Australská kapela Flyying Colours vydává v září své debutové album s názvem Mindfullness. To přichází po dvou kritikou velmi dobře přijímaných EP, které přináší osobitou kombinaci psychedelie, indie a grunge. I debutová dlouhohrající deska nabídne posluchačům propojení úchvatných zpívaných melodií s hudbou plnou řezavých kytar a bicích.

Flyying Colours vyrazí 1. října na rozsáhlé evropské turné, aby představili zbrusu nové skladby svým fanouškům i naživo. Koncertní šňůru odstartují ve waleském Cardiffu a zakončí 29. října v Amsterdamu.  O koncert nepřijde ani české publikum. Kapela se totiž zastaví v úterý 25. října také v pražském Café V lese.

Kapela vznikla v roce 2011, svůj debutový singl Wavygravy však vydala až o dva roky později. Z původního dua se stal kvartet, jenž má v dnešní době na svém kontě již několik úspěšných písní, které se dostaly do mnoha rádií.

Vstupenky na koncert zakoupíte v internetovém předprodeji za 213 korun. V den konání koncertu budou na místě k dispozici za 250 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Café V lese nabízí i další akce

Umělci: Flyying Colours

Místo konání: Café V lese

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!