Beyoncé oslavila narozeniny zveřejněným nového videoklipu z desky Lemonade

Beyoncé oslavila narozeniny zveřejněným nového videoklipu z desky Lemonade

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Zpěvačka Beyoncé, jedna z nejuznávanějších celebrit současnosti, oslavila v neděli 4. září své pětatřicáté narozeniny. A dárky nejen dostávala, ale také rozdávala. Pro všechny své fanoušky zveřejnila videoklip k písni Hold Up ze své poslední desky Lemonade.

Videoklip sám však není žádnou novinkou. Dokonce si za něj odnesla Beyoncé i cenu za nejlepší ženský videoklip během letošních MTV Video Music Awards. Ty mimochodem populární zpěvačka zcela ovládla nejen svým vystoupením, které sklidilo obrovský ohlas, ale také množství odnesených cen. Její videoklip k písni Formation byl oceněn jako videoklip roku i jako nejlepší popové video. Ten samý počin získal rovněž cenu za nejlepší kameru, střih, choreografii i režii.

Celá deska Lemonade pak byla vyhlášena jako nejlepší dlouhé video. Za sebou tak Beyoncé nechala třeba Purpose: The Movemen Justina Biebera či Royalty Chrise Browna. Zpěvaččino šesté studiové album vyšlo nečekaně 23. dubna a stejně jako u předchozí desky se jedná o album vizuální. V den jeho vydání měl totiž na stanici HBO premiéru hodinový snímek Lemonade. Hold Up je třetím singlem z nejnovější desky. Předcházely mu písně Formation a Sorry

Foto: facebook.com/beyonce 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Umělci: Beyoncé

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!