Ellie Goulding novým singlem zve do kina na třetí Bridget Jones

Ellie Goulding novým singlem zve do kina na třetí Bridget Jones

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Britská zpěvačka Ellie Goulding je poslední měsíce k nezastavení! Na podzim minulého roku vydala skvělé album Delirium, následně absolvovala úspěšné turné, na které již brzy naváže koncerty v Austrálii a na Novém Zélandu, a pravidelně nás zásobuje hitovými singly. Svojí novinkou Still Falling For You navíc přispěla k nadcházejícímu filmovému trháku, který bez nadsázky patří k nejočekávanějším snímkům letošního roku.

Zpěvačka, která doposud prodala přes třicet miliónů hudebních nosičů a může se pyšnit například i prestižní cenou Brit Awards, zmiňovanou píseň natočila pro film Bridget Jones's Baby, který se do českých kin dostane již 15. září pod názvem Dítě Bridget Jonesové. Třetí pokračování příběhů roztržité Bridget Jones v podání Renée Zellweger doprovodí i plnohodnotný soundtrack, který krom novinky od Ellie Goulding přinese i celou řadou dalších skvělých songů. K mání bude se startem tohoto filmu, přesněji tedy od 16. září.

Singlová novinka od půvabné Ellie Goulding pochází z pera švédské zpěvačky Tove Lo, o následnou produkci se postaral další známý Švéd - Shellback, který měl v minulosti pod palcem i hity pro Arianu Grande, Adele, Taylor Swift nebo Britney Spears. Klip nabízí mnoho atraktivních filmových ukázek, takže video pod článkem berte spíše jako takový hodně povedený trailer.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!