Placebo přivezou do Prahy i nový singl

Placebo přivezou do Prahy i nový singl

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Jak jsme již informovali, v říjnu Placebo vydá výběrové album A Place For Us To Dream, které bude čítat celkem pětatřicet (více či méně známých) písní této britské alternativní rockové kapely. Kromě již profláknutých songů z posledních dvaceti let, které pocházejí ze sedmi doposud vydaných řadových alb, bude zmiňovaný komplet obsahovat i jednu novou píseň.

Tou je song Jesus' Son, který byl v minulém týdnu představen poprvé veřejnosti. "Je to možná ten nejvíce optimistický a zároveň nejpozitivnější spirituální song, který kapela Placebo za celou svojí kariéru natočila. Tato píseň v sobě nemá mnoho temnoty, ba naopak, je v ní hodně světla," uvádí frontman Brian Molko, který si pro natočení klipu vybral jednu z těch nejromantičtějších pláží Sardinie.

"Jednoho dne jsem se dozvěděl o jednom malém festivalu, který se na této pláži pořádá. Jde o malinký festival, kde hrají kapely pro třeba jen sto padesát lidí. Když jsem viděl tu neuvěřitelnou scenérii a tu nádhernou pláž, řekl jsem si, že přesně tohle je to místo, kde bychom měli natočit klip k písni 'Jesus' Son'", dodává na adresu nového klipu Molko.

Režisér Joe Connor si klipem k zmiňované písni tak trošku splnil sen. Vzhledem k tomu, že ho již dlouhou dobu velmi zajímá tradiční kultura Sardinie, představuje v klipu i tamnější tradiční karnevaly, jejichž historie je stará více než tři tisíce let. Ty se vyznačují výraznými maskami a ovčími obleky, které každoročně do Sardinie lákají tisíce turistů z celého světa.

Novinku Jesus' Son kapela zařadila i do nadcházejícího koncertního programu, s kterým se vydá v říjnu na velké světové turné. S ním se již 8. listopadu představí i v pražském Fóru Karlín. Pokud se na tento koncert hodláte vydat a nemáte lístek, měli byste si rozhodně pospíšit. Zbývá už pouze pár desítek vstupenek.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Placebo

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!