Pink Floyd připomenou své počátky unikátním výpravným kompletem s audio i video nahrávkami

Pink Floyd připomenou své počátky unikátním výpravným kompletem s audio i video nahrávkami

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Fanoušci anglické legendární kapely Pink Floyd pozor! Již brzy se dostane na pulty hudebních obchodů obsáhlý výpravný komplet s názvem The Early Years 1965-1972. Ten nabídne nevydané demosnímky, živé záznamy i další archiválie.

Londýnské rockové legendy Pink Floyd se rozhodli potěšit fanoušky unikátním sběratelským kouskem, který nabídne na deseti CD, devíti Blu-ray discích, jedenácti DVD a pěti vinylech výjimečný hudební zážitek. Jeho hlavním lákadlem je především více než dvacet dosud nevydaných písní, třeba Vegetable Man In The Beechwoodsz roku 1967.

Fanoušci se dále mohou těšit i na předělané verze skladeb ze snímku Zabriskie Point, na celkem sedm hodin dosud nezveřejněných audio nahrávek a na videozáznamy z již raritních koncertů i rozhovorů, které zaberou více než patnáct hodin. Nezapomeňme také na tři celovečerní filmy. To vše nabídne jedinečný pohled na ranou tvorbu jedné z nejikoničtějších světových kapel.

Komplet The Early Years 1965-1972 vychází 11. listopadu. Fanouškům zmapuje období od setkání Rogera Waterse, Richarda Wrighta, Nicka Masona a Syda Barretta až po éru před vydáním přelomového alba The Dark Side Of The Moon

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Pink Floyd

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!