Sting vydá na podzim kolekci vinylů i nové album

Sting vydá na podzim kolekci vinylů i nové album

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Máte rádi Stinga? Pokud ano, navíc zbožňujete vinyly a chcete mít konečně všechna jeho zásadní alba na černých deskách, tak si do kalendáře zaškrtněte poslední zářijový den. To se na trhu objeví výpravný box s názvem The Studio Collection, který přináší to nej od tohoto věhlasného britského hudebníka.

Jmenovitě bude krabice obsahovat debut The Dream Of The Blue Turtles z roku 1985, ...Nothing Like The Sun z roku 1987, album The Soul Cages vydané v roce 1991, Ten Summoner's Tales z roku 1993, Mercury Falling z roku 1996, Brand New Day, které vyšlo v roce 1999, Sacred Love z roku 2003 a doposud poslední desku The Last Ship, která se objevila na trhu v roce 2013.

Rozsáhlý komplet, ve kterém bude k nalezení pět těžkotonážních 180gramových vinylů a trojice dvojvinylů, rozhodně potěší nejen ty největší sběratele, ale i každého správného fanouška tohoto uznávaného britského hudebníka, neb například zmiňovaná alba Brand New Day a Sacred Love budou na vinylu k mání úplně poprvé!

Při výrobě obalů se navíc vycházeno z původní grafiky, přičemž repliky originálních přebalů bude navíc mít oblíbenou rozkládací formu. Velká péče byla kladena i na master zvuku. Jeho finální podoba byla pořízena v legendárních londýnských studiích Abbey Road, aby byl zajištěn co nejdokonalejší audio záznam.

Již od 30. září si tak všichni milovníci kvalitní hudby budou moci vychutnat v dokonalé kvalitě Stingovy největší hity, mezi kterými nebudou chybět songy Englishman In New York, If I Ever Lose My Faith In You, Fields Of Gold, Shape Of My Heart nebo Desert Rose. Zároveň půjde o důstojné připomenutí výjimečnosti tohoto všestranně nadaného šestačtyřicetiletého hudebníka a jakousi pozvánku na novou studiovou desku 57th & 9th, kterou Sting vydá letos v listopadu.

A nebojte, pokud nemáte po ruce našetřených několik tisícovek, nevadí - všechny vinyly budou ke koupi i samostatně!

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Sting

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!