Fergie ohlašuje druhou sólovku divokým singlem M.I.L.F. $

Fergie ohlašuje druhou sólovku divokým singlem M.I.L.F. $

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Už to budou téměř dva roky, co se fanouškům naposledy připomněla zpěvačka Fergie. Jednačtyřicetiletá Američanka, která svoji největší slávu zažila s kapelou The Black Eyed Peas, slibuje na podzim tohoto roku vydání své druhé sólové desky. Album dostalo název Double Dutchess a již nyní na něj upozorňuje vcelku divoký singl M.I.L.F. $.

Fergie, která se v minulosti prosadila velmi slušně i sólově a své debutové desky The Dutchess (s hity London Bridge, Glamorous nebo Big Girls Don't Cry) prodala přes osm miliónů kusů, se na novince M.I.L.F. $ vrací k rapu, tedy k tomu, co jí v rámci hudebního stylu sedí asi úplně nejvíc. K napsání songu ji inspirovala osobní událost - nedávné narození jejího syna Axla, kterého má s idolem miliónů žen, hercem Joshem Duhamelem. O produkci písně se postaral osvědčený Američan Polow da Don, který s ní song částečně i napsal a v minulosti stál i u zrodu mnoha hitů Nicki Minaj, Rihanny, Christiny Aguilery nebo Ushera.

Kromě toho, že song již začíná pomalu bodovat v hitparádách po celém světě, velmi dobře si na Youtube vede i provokativní a vcelku nákladné video, které k písni natočil věhlasný režisér Colin Tilley (Justin Bieber, Justin Timberlake, Rita Ora nebo Enrique Iglesias). Fergie si do něj pozvala i několik dalších známých kojících maminek - nechybí například Kim Kardashian West, Chrissy Teigen, Alessandra Ambrosio, Tyra Lynn nebo pěvecká kolegyně Ciara. Tenhle klip prostě musíte vidět.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Fergie

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!