Jonas Blue má nový singl, s tím prvním již překonal hranici tří milionů

Jonas Blue má nový singl, s tím prvním již překonal hranici tří milionů

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Hudební styl tropical house i nadále ovládá přední příčky světových hitparád a svým debutovým singlem Fast Car se tak mezi naprostou elitu vyhoupl i mladý Londýňan Jonas Blue. Jeho singlové prvotiny, která je koververzí jednoho z největších hitů písničkářky Tracy Chapman, se doposud prodalo na tři milióny kusů, globálně song dosáhl více než 350 miliónů streamů, a jde tak prozatím o nejprodávanější singl britského umělce pro rok 2016, za nějž Jonas Blue získal i mnoho platinových a zlatých ocenění.

Tento šestadvacetiletý hudebník ale neusíná na vavřínech a pro letní měsíce tohoto roku přichází s novinkou Perfect Stranger. Tentokrát jde o autorský počin Jonase Blue, který napsal společně s britským zpěvákem JP Cooperem, jenž se v písni ujal i vokálů. Song již boduje v rakouské, německé, ale i britské singlové hitparádě, a v těchto dnech je rozesílán i do českého rádiového éteru. Snad se mu povede podobně jako s Fast Car, s kterým se dostal až na 3. příčku rádiové IFPI.

Mimochodem, naživo Jonase Blue bude moci vidět i v naší blízkosti. Je totiž jednou z tanečních hvězd letošního ročníku festivalu Lollapalooza, který vypukne mezi 10. a 11. zářím v Berlíně.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Jonas Blue

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!