Britští Bastille přijedou opět dobýt Prahu! Přivezou s sebou písně z připravovaného alba

Britští Bastille přijedou opět dobýt Prahu! Přivezou s sebou písně z připravovaného alba

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Britská kapela Bastille nedávno představila svůj nový singl Good Grief. O chvíli později oznámila i termíny svého podzimního turné, během něhož se zastaví také v české metropoli. Do Prahy se tak vrátí po dvou letech od svého posledního vyprodaného koncertu v SaSaZu.

Kromě pilotního singlu Good Grief s sebou dovezou Bastille i další novou tvorbu s chystaného alba Wild World. Kapela vystoupí 26. listopadu v pražském Foru Karlín. Předprodej vstupenek bude zahájen 7. července v 10 hodin v omezeném množství na oficiálních stránkách pořadatelské agentury Fource Entertainment. O den později pak budou lístky, jejichž cela činí 890 korun, k dispozici v běžných internetových předprodejích.

Skupina Bastille, která původně vznikla jako sólový projekt frontmana Dana Smitha, se proslavila především svým nejznámějším singlem Pompeii z debutového alba Bad Blood. Ten se stal celosvětovým hitem, který do dnešního dne zhlédlo na Youtube již téměř 325 milionů fanoušků. Kapela je také držitelkou prestižního ocenění BRIT Award. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci: Bastille

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!