Písničkář Voxel potěšil fanoušky novým videoklipem. Zahrál si v něm se svou přítelkyní

Písničkář Voxel potěšil fanoušky novým videoklipem. Zahrál si v něm se svou přítelkyní

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Nový videoklip natočil populární písničkář Voxel, vlastním jménem Václav Lebeda, k písničce Kontinent. Tu najdou i nenajdou posluchači na jeho poslední studiové desce. Kontinent je totiž předělanou verzí jiného songu.

V pořadí již druhé studiové album vydal Voxel v září minulého roku. Obsahuje známé hity jako V naší ulici, Jednou či V čase zpátky. Aktuální singl Kontinent tam ale posluchači přímo nenajdou. Hned po vydání nové desky totiž písničkář upravil a s novým textem znovu nahrál píseň Optimistická. Tuto novou verzi nazval Kontinent a nyní ji nabízí svým posluchačům v novém videoklipu. „Dodatečně jsem cítil potřebu s písničkou ještě pracovat,“ přiznává zpěvák.

 Videoklip natáčel Voxel spolu se svou přítelkyní Marií na GoPro během své dovolené v Thajsku. O závěrečný střih se pak postaral výtvarník a kytarista Kosak. Se zvukem nové verze písně pomohl zpěvákovi Johny Rainbow z kapely Light & Love. S textem pak vypomohl písničkář Pokač, se kterým spolupracoval Voxel na většině svých zásadních písní.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Voxel

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!