Hozier se vrací na výsluní. Novým singlem podpoří Legendu o Tarzanovi

Hozier se vrací na výsluní. Novým singlem podpoří Legendu o Tarzanovi

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Irský muzikant, skladatel a zpěvák Hozier se na nějakou dobu stáhl do ústraní. Autor songu Take Me To Church, za který získal mnoho prestižních cen, se v rádiích naposledy připomněl v minulém roce singlem Someone New. Nyní je ale konečně zpět s novinkou, se kterou má opět namířeno na přední příčky hitparád.

Šestadvacetiletý Hozier byl totiž požádán, aby svou písní Better Love podpořil letní filmový trhák The Legend Of Tarzan, který se od 7. července objeví v českých kinech pod názvem Legenda o Tarzanovi. Pro nové filmové zpracování této klasiky se Hozier opět překonal a vytvořil krásně pochmurnou píseň, která zaujme nejen silnou melodií, ale i mrazivou křehkostí, se kterou irský hudebník svůj nový song zpívá.

Pozor, tahle píseň má opravdu zatraceně silné hitové ambice. A podobný neklid vyvolává i film samotný, který bude mít v amerických kinech premiéru již 1. července. Mezi hlavní lákadla nového trháku s rozpočtem 180 miliónů dolarů patří Samuel J. Jackson, Švéd Alexander Skarsgård nebo australská kráska Margot Robbie. Film doprovází i soundtrack, který přináší filmové songy od britského skladatele Ruperta Gregsona-Williamse. CD s filmovou hudbou je v prodeji již od 16. června a song od Hoziera na něm samozřejmě taktéž nechybí.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Umělci: Hozier

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!