Kapela Bastille zveřejnila dlouho očekávaný singl Good Grief. První vlaštovku z chystané desky70%

Kapela Bastille zveřejnila dlouho očekávaný singl Good Grief. První vlaštovku z chystané desky

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Anglická rocková kapela Bastille zveřejnila svůj dlouho očekávaný singl Good Grief, který předznamenává příchod v pořadí již čtvrtého alba Wild World.

Londýnská skupina Bastille debutovala v roce 2013 studiovým albem s názvem Bad Blood, z něhož pochází také vůbec nejznámější song Pompeii. Ten proslavil kapelu po celém světě. Ještě ten samý rok pak spatřila světlo světa reedice nazvaná All This Bad Blood, která přináší jak písně z debutové desky, tak nové skladby a dříve vydané cover verze. Od té doby čekají fanoušci netrpělivě na nový materiál. A nyní konečně přišli Bastille s písní Good Grief.

Energický song, ve kterém jinak dominuje perfektní hlas zpěváka Dana Smitha, startuje herečka a modelka Kelly Le Brock otázkou „So, what would you little maniacs like to do first?“ ze sci-fi snímku Podivná věda. Již to svědčí o faktu, že se nejedná o žádnou uspávací baladu. Ač Bastille zpívají o stýskání, Good Grief vás rozhodně nerozesmutní.

V novém singlu se Bastille odklánějí od rocku a blíží se spíše k popu. Se svou živou a lehce zapamatovatelnou melodií může opět bodovat u mnoha posluchačů. Pro jiné fanoušky může být příklon kapely k mainstreamovějšímu popovému proudu spíše zklamáním. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Bastille

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!