Us The Duo chystá svůj první samostatný pražský koncert. Představí na něm nové album

Us The Duo chystá svůj první samostatný pražský koncert. Představí na něm nové album

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Na svůj první samostatný pražský koncert se chystá americká manželská dvojice Us The Duo. Ta potěší české fanoušky vystoupením v rámci turné Just Love. Přestože se koncert plánuje až na říjen, skupinu si budou moci užít i návštěvníci koncertu Pentatonix, před nimiž vystoupí Us The Duo jako předskokané.

Samostatný koncert americké formace Us The Duo proběhne 15. října v pražském Lucerna Music Baru. Do něj doveze populární duo nejen svou energickou show, ale také nové album. V pořadí již třetí studiová deska ponese název Just Love a vyjde 22. července tohoto roku.

Napsali jsme spoustu písní o našem vztahu a o lásce. Na tomto albu je obsažena naše stinnější stránka a vyrovnáváme se na něm s mnoha věcmi, kterými jsme si v minulosti museli projít. Doufáme, že lidé pochopí, že jsme hudbu tvořili z celého srdce,“ představuje album Carissa Alvarado, která tvoří duo spolu se svým mužem Michaelem.

Předprodej vstupenek startuje 2. června v 10 hodin. K sehnání budou v běžných internetových předprodejích i na oficiálních stránkách pořadatelské agentury Fource Entertainment za cenu 490 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci: Us The Duo

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!