Tata Bojs zveřejnili nový videoklip. Je k písni Nadčasová 70%

Tata Bojs zveřejnili nový videoklip. Je k písni Nadčasová

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Úvodní píseň z alba A/B, které se dostalo do hudebních obchodů minulý rok, má konečně videoklip. Kapela Tata Bojs si jako režiséra vybrala Petra Hanouska a v hlavní roli se představuje Tereza Voříšková.

Zbrusu nový videoklip byl natočen k písni Nadčasová. „Petr Hanousek za námi přišel s tím, že má nápad na klip, který by se k nám prý hodil. V té době neslyšel ani jednu písničku z desky A/B, protože jsme jí teprve dokončovali. Když mi to odvyprávěl, až zázračně to sedělo právě k písni Nadčasová. Tak jsem mu jí poslal a jemu sedla taky,“ vysvětluje Milan Cais, proč padla volba právě na úvodní song alba.

Černobílý videoklip je natočený metodou jednoho záběru a odehrává se ve vlaku jedoucím na málo frekventované trati u Kolína. Kromě Terezy Voříškové si v něm zahráli také členové kapely Tata Bojs. Kamera supluje pohled zpěváka a bubeníka Milana Caise, který sleduje situaci jak uvnitř vlaku, tak venku za oknem.

„Protože se v písničce zpívá o minulosti, přítomnosti a nevyřčeně i o budoucnosti, rozdělili jsme si s Petrem pracovně prostředí tak, že interiér kupé je přítomnost, situace venku za oknem jsou děje minulosti a odrazy ve skle mají být pohledem do budoucnosti. V klipu se dějou věci, který se nám někdy v minulosti skutečně staly, řekl ke klipu Milan Cais.

V současné době již kapela pracuje na videoklipu k další písni. Tentokrát bude k songu Běžec a jeho režie se ujme David Ondříček. Kromě toho se věnuje také koncertování. V červnu ji mohou fanoušci podpořit během dvou benefičních akcí. První se uskuteční 10. června v La Fabrice, druhá 20. června v brněnské vile Tugendhat. Samozřejmě že se i letos kapela Tata Bojs představí na mnoha letních hudebních festivalech.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Tata bojs

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!