Tom Odell se vrací po třech letech do České republiky. Přiveze s sebou svou novou desku

Tom Odell se vrací po třech letech do České republiky. Přiveze s sebou svou novou desku

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Ještě tento rok zavítá do české metropole velký talent britské popové scény Tom Odell, který se poprvé představil pražským fanouškům v roce 2013, kdy vystoupil v Lucerna Music Baru. V listopadu se nadaný hudebník vrátí zpět i s novým albem. Prostory klubu ale vymění za daleko velkorysejší plochu Malé sportovní haly.

Anglický písničkář Tom Odell vydal své debutové album s názvem Long Way Down v roce 2013 a dal si hodně záležet na propagaci jeho písniček, které mu vysloužily zasloužený úspěch. Album získalo platinovou desku a Tom obsadil dokonce první příčky v britských hitparádách. Díky mnoha koncertům byl pak zpěvák tak zaneprázdněný, že nestihl potěšit fanoušky další nahrávkou.

Nyní ale udělal populární písničkář fanouškům velkou radost, když oznámil vydání svého nového alba. To ponese název Wrong Crowd a vyjde 10. června. Živě ho pak představí na turné, během kterého se představí také v Praze, kde vystoupí 26. listopadu v Malé sportovní hale.

Oficiální předprodej vstupenek startuje 26. května od 10 hodin na internetových předprodejích. V předprodeji budou lístky k zakoupení za 720 korun, na místě pak zájemci zaplatí 900 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!