OneRepublic jsou konečně zpět, na letošní rok slibují nové album

OneRepublic jsou konečně zpět, na letošní rok slibují nové album

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


OneRepublic jsou jednou z nejúspěšnějších amerických kapel poslední dekády. Tři úspěšná alba, nespočetné množství hitů a především beznadějně vyprodané koncerty, které se nevyhnuly ani České republice. Na tyto úspěchy se kapela z Colorada v letošním roce pokusí navázat novou studiovou deskou, kterou již nyní předznamenává chytlavý singl Wherever I Go.

Kapela svoji singlovou novinku avizovala již před časem, a to velmi zvláštním způsobem - vybraným fanouškům po celém světě rozeslala pohlednice a příjemce pak požádala, aby se s pohlednicí vyfotil na nejkrásnějším či památečním místě svého města a následně foto zavěsil na Instagram s použitím hashtagu #WhereverIGo. Během krátké doby tak sociální sítě zaplavily nádherné fotky z Indonésie, Brazílie, Velké Británie ale i různých koutů Ameriky.

OneRepublic singlem Wherever I Go, který si odbyl světovou premiéru 12. května, ohlašují vydání nové studiové desky, které bychom se měli dočkat ještě letos na podzim. Podle slov frontmana a zpěváka Ryana Teddera budou nové písně znít hodně moderně, ale úplně jinak než vše, co kapela doposud natočila. Asi se máme rozhodně na co těšit.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: OneRepublic

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!