Seznamte se s Astrid S, novým objevem z Norska

Seznamte se s Astrid S, novým objevem z Norska

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Ještě jí není ani dvacet let, pochází z Norska, je krásná a hlavně umí nádherně zpívat. Řeč je o zpěvačce Astrid S. Tato devatenáctiletá rodačka z vesničky Berkåk za pár dní vydá své debutové EP, které v rádiích začíná propagovat skvělým singlem Hurts So Good.

Astrid S na sebe upozornila v roce 2013 v norské mutaci pěvecké soutěže Pop Idol, ale až v posledních měsících svoji hudební dráhu pořádně nakopla. V současné době ji můžeme vidět v roli předskokana na vyprodaném evropském turné Troye Sivana, kde zaznamenává velký ohlas nejenom ze strany fanoušků, ale i odborné kritiky, která na její talent rozhodně nešetří slovy chvály! Podobně tomu bylo i na nedávném koncertě Shawna Mendese v Oslu, kde Astrid S vystoupila jako speciální host a sklidila velké ovace.

Aktuálně patří Astrid S k nejsledovanějším norským nováčkům a například i podle tamějšího Spotify jí je v letošním roce předurčován velký globální úspěch. Že nejde o plané řeči, potvrzuje i emotivní pomalá píseň Hurts So Good, která v tomto týdnu přichází do evropských rádií. Zmiňovaný song už i má své video, které logicky přikládáme.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Astrid S

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!