Majálesy střídá festival Mezi bloky. Nabízí Pipes and Pints i Prague Conspiracy

Majálesy střídá festival Mezi bloky. Nabízí Pipes and Pints i Prague Conspiracy

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Po mnoha majálesových oslavách, které již několik týdnů zpestřují studentský život v mnoha českých i moravských městech, přichází čas na další festival „od studentů pro studenty“. I tento rok se totiž uskuteční akce Mezi bloky, která nabídne hudební i doprovodný program přímo v areálu podolských kolejí ČVUT.

Studentský open air festival Mezi bloky, jenž je pořádán v rámci kolejního kubu Pod-O-Lee, se tento rok uskuteční 11. května. A studenti to opět nebudou mít daleko, stačí totiž jen na chvíli vystrčit nos z podolských kolejí ČVUT. Letos oslaví festival již 10. výročí a nabídne návštěvníkům pestrý program plný hudebních zážitků a zábavy.

Headlinerem hudebního programu je pražská punkrocková kapela Pipes and Pints. Chybět nebudou ani rockové songy kapely Prague Conspiracy, která nedávno pokřtila své nové album Inner Game, či energické pecky partičky The Fallas. O zbylé hudební zážitky se pak postarají kapely Wold Tides, Define Me či Vyjakomy.

V rámci doprovodného programu se pak mohou návštěvníci těšit třeba na oblíbený bodyzorbing, fotbálky, soutěže a mnoho dalších zajímavých aktivit. Nudit se tedy rozhodně nebudou! Na celý festival je navíc vstup zcela zdarma. 

Foto: Jan Nožička

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Více o "Mezi bloky"

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!