Visací zámek si do nového klipu pozval Matěje Rupperta

Visací zámek si do nového klipu pozval Matěje Rupperta

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Legendární kapela Visací zámek natočila další video k loni vydanému a vřele přijatému albu Punkový království. Klipem k písni Popsong navazuje na slavné vizuály k hitům Známka punku nebo Padesát, přičemž tentokrát si na natáčení pozvala Matěje Rupperta z kapely Monkey Business.

Coby debutant se v roli scénáristy tentokrát představil samotný frontman kapely Hony Haubert. "Režisér napřed namítal, že scénář je spíš jako k celovečernímu filmu, ale pak jsme natáčení zmákli za tři odpoledne," komentuje výchozí pozici a k natáčení dále říká: "Nejtěžší bylo najít správnou masnu, s tím nám pomohl Punkfilm. Matěj Ruppert přijal roli popové hvězdy a šlo mu to výborně, pouze měl problém udržet v puse kilový hovězí jazyk a přitom se nepozvracet. Do role řeznice jsme původně chtěli Halinu Pawlowskou, ale Jana Tučková předvedla, že se taky umí rozjet a štangle salámů při natáčení jen svištěly. A vrcholem bylo, že se přihlížejícímu davu podařilo zablokovat i tramvajovou trať a před masnou bylo fakt maso..."

Klip k písni Popsong je rozhodně ideálním pozváním na nadcházející letní sezónu, kdy se Visací zámek představí na mnoha festivalech. K vidění budou například na Českých Hradech, Okoři nebo Votvíráku v Milovicích. První koncert kapela plánuje již 20. května, kdy zahraje v Praze ne festivalu Barvy léta.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!