Duo Gorgon City láká novým singlem na desku Kingdom

Duo Gorgon City láká novým singlem na desku Kingdom

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Britské elektronické duo Gorgon City má na svém kontě již několik úspěšných singlů, které podpořily i velmi slušné prodeje jejich debutové desky Sirens z roku 2014. Již brzy se dočkáme nového alba, které dostalo název Kingdom. Tuto desku pánové již nyní ohlašují singlem All Four Walls.

Úspěšné duo Gorgon City, které tvoří producenti Kye "Foamo" Gibbon a Matt "RackNRuin" Robson-Scott, na sebe upozornilo poprvé již v roce 2013. Zlomový byl ale až ten následující rok, kdy v hitparádách zabodovaly jejich singly Ready For Your Love, Here For You nebo Go All Night. Ale ani v roce 2015 oba pánové, kteří svou produkci prezentují převážně formou DJských setů, nezaháleli. Připomněli se úspěšným songem Saving My Life, který ovládl převážně ostrovní diskotéky.

Již brzy se na trhu objeví nová deska Gorgon City, Kingdom. Její předzvěstí je singl All Four Walls, na němž duo nabízí svěží britský klubový sound, který v posledních měsících opět zažívá velkou oblibu. Tento song od Gorgon City okamžitě získal podporu britského Radio 1, které píseň nasadilo do nejvyšších rotací. Nyní tato taneční věc, na které si zahostovala i londýnská kapela Vaults, přichází konečně i do zbylé části Evropy.

Dodejme, že Gorgon City se v současné době nacházejí na americkém turné, kde doprovází kapelu Rudimental. Do Evropy se vrátí počátkem července, kdy nebudou příliš daleko ani od našich hranic. Koncem července zahrají například na velkém festivalu Hideout v chorvatské Novalje nebo na festivalu Volt v Maďarsku.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Gorgon City

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!