Roxette zveřejnili nový singl. V červnu vyjde i deska

Roxette zveřejnili nový singl. V červnu vyjde i deska

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Populární švédské duo Roxette, jenž působí na světové hudební scéně již od roku 1986, se opět připomíná svým fanouškům. Nejenže zveřejnilo zbrusu nový singl It Just Happens, ale také přichystalo po čtyřech letech další studiovou desku. Ta ponese název Good Karma a na pultech hudebních obchodů se objeví již 3. června. 

Novinkovým albem skupina Roxette oslaví třicet let od zahájení své hudební kariéry. Nový singl, který již nyní mohou fanoušci najít ve všech digitálních servisech včetně YouTube, vyšel zase přesně sedmadvacet let poté, co na vrcholy amerických hitparád vystoupal jejich singl The Look. Stalo se tak dne 8. dubna 1989. Stejný úspěch zopakovalo duo Roxette ještě střikrát, a to singly Listen To Your Heart, It Must Have Been Love a Joyride.

Roxette s deskou Good Karma uzavírají první desítku studiových alb, které mají v současné době na svém kontě. Fanoušci se mohou těšit na jedenáct nových songů. Současný sinlg It Just Happens napsali členové Marie Fredriksson a Per Gessle jako jednu z prvních písniček nové desky. Jedná se o epickou baladu, o níž se skupina vyjádřila, že je to klíčová skladba jejich nové éry.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Roxette

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!