Nick Jonas ohlašuje nové album. Na pilotní singl si pozval zpěvačku Tove Lo

Nick Jonas ohlašuje nové album. Na pilotní singl si pozval zpěvačku Tove Lo

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Z dnes již neexistující sourozenecké kapely Jonas Brothers je Nick Jonas rozhodně tím nejaktivnějším a zároveň nejúspěšnějším. V minulém roce zasáhl evropský éter hned několika hity, a jak se zdá, i letošní rok se ponese ve stejném duchu. Nick vydá v první polovině června nové studiové album s názvem Last Year Was Complicated, které již nyní ohlašuje singlem Close.

Třetí sólové album Nicka Jonase, které bude obsahovat v základní verzi dvanáct písní, dozajista naváže na jeho dosavadní úspěchy, jež tkví nejen v dobře napsaných písních, ale i ve skvělé produkci. Na nadcházejícím albu s Nickem spolupracoval například Max Martin (Taylor Swift, Ellie Goulding, The Weeknd), švédské duo Mattman & Robin, které se podílelo i na aktuálních albech Gwen Stefani a Seleny Gomez, či skladatel a producent Jason Evigan, s nímž Nick vytvořil i svůj velký hit Chains.

Podobné hitové ambice má i novinka Close, která se nese v pomalejším tempu. Silnou melodii skvěle doplňuje hostující zpěvačka Tove Lo, jejíž vokály s těmi Nickovými perfektně ladí. Potenciální hit podporuje i video, které mnoho fanoušků považuje za opravdu hodně erotické. Inu, posuďte sami.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Nick Jonas

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!