Frank Turner dorazí již v dubnu do České republiky představit novou desku

Frank Turner dorazí již v dubnu do České republiky představit novou desku

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Frank Turner, britský zpěvák a skladatel, se vrátí do Prahy i se svou kapelou, aby společně představili fanouškům písně z nejnovější desky. Ta nese název Positive Songs For Negative People a vyšla v březnu minulého roku.

Před natáčením nové desky jsem hodně přemýšlel o debutových albech. Když kapela nahrává debut, v podstatě nahraje svůj živý set, který je čerstvý a plný energie, což se postupem času z muziky kapel často vytrácí. Chtěl jsem to zkusit a společně s The Sleeping Souls udělat desku, která má tenhle živý a dravý feel,“ popisuje koncept nové desky britský hudebník. Album vzniklo během pouhých devíti dní, kdy Frank Turner a jeho kapela odletěli do Nashvillu spolu s nacvičenými písněmi a během pár dní bylo vše potřebné nahráno.

Téměř všechno je na desce živě. Jsem hrdý, že můžu říct, že až na jednu výjimku jsou všechny vokály needitované,“ dodává se Frank, který je s výsledkem velmi spokojený. “V některých ohledech cítím tuhle desku jako moje definitivní prohlášení, jako shrnutí mých prvních pěti alb,“ bilancuje Turner. V pořadí šestou studiovou desku produkoval zpěvák a skladatel Butch Walker, který je známý i spoluprácí s jinými hudebními hvězdami, jako jsou například zpěvačky Pink či Katy Perry nebo formace Fall out Boy.

Pražský koncert Franka Turnera se uskuteční již 14. dubnaLucerna Music Baru. Jako předkapela vystoupí folk punková britská formace Ducking Punches. Lístky jsou stále k dispozici v internetovém předprodeji síti Ticketpro či na pokladnách a webu Lucerna Music Baru. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci: Frank Turner

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!