Moderat chystají třetí studiovou desku. Představí ji i v Praze

Moderat chystají třetí studiovou desku. Představí ji i v Praze

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Elektronická partička Moderat vystoupí v červnu v Praze! Stane se tak během jejich vůbec prvního samostatného koncertu, na kterém představí své třetí studiové album s názvem III, které vyjde 1. dubna.

Pražský koncert berlínské formace Moderat se uskuteční 16. června ve Velkém sále Lucerny. Návštěvníci se mohou těšit na pořádnou elektronickou smršť, o kterou se postará trio hudebníků – Gernot Bronsert, Sascha Ring a Sebastian Szary.

Elektronické trio vzniklo v roce 2002, kdy spojily své síly formace Modeselektro a Apparat. Z této spolupráce pak vzniklo EP Auf Kosten der Gesundheit. Velkým zlomem v jejich hudební kariéře bylo turné, které absolvovali spolu s populární kapelou Radiohead. V roce 2009 vydali album Moderat, na které najdou fanoušci energickou kombinaci elektra s hip-hopem. O čtyři roky později se na pultech hudebních obchodů objevilo jejich další studiové album s názvem II. V dubnu se fanoušci mohou těšit na nové album III, jenž jim přiveze Moderat představit živě do Lucerny.

Lístky půjdou do prodeje ve středu 23. března odbitím desáté hodiny dopolední. V první vlně seženete vstupenky za 650 korun, druhá vlna nabídne pak lístky o sto korun dražší. Seženete je v internetovém předprodeji síti Ticketpro či na oficiálních stránkách pořadatelské agentury fource.cz.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Lucerna - Velký sál nabízí i další akce

Umělci: Moderat

Místo konání: Lucerna - Velký sál

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!