Kapela Mandrage zrušila některé koncerty svého turné, pražská show v ohrožení údajně není

Kapela Mandrage zrušila některé koncerty svého turné, pražská show v ohrožení údajně není

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Kapela Mandrage se v současné době nachází na velkém česko-slovenském turné, které je pro ni zároveň doposud i nejnákladnějším, avšak ne vše probíhá tak, jak by si její členové přáli. Odložen musel být včerejší koncert v Brně a prozatím se neuskuteční ani ten dnešní, který úspěšná kapela měla odehrát v Bratislavě.

“Je nám to moc líto, všem se omlouváme, ale musíme prozatím zrušit dnešní vyprodaný koncert v Brně a i ten zítřejší v Bratislavě. Dnes ráno našeho zpěváka Víťu Starého hospitalizovali v nemocnici. Na vině je zřejmě cukrovka, moc bližších informací ale nemáme, jelikož nám lékaři ze zákona nesmějí nic říct. Jakmile se dozvíme více, budeme informovat, do té doby prosím buďte trpěliví, budeme opravdu informovat hned, jak se něco dozvíme,“ uvedla kapela včera na sociálních sítích.

Ani den poté však nemají fanoušci v situaci úplně jasno, i když podle toho, že dnešní tiskové zprávy zvou na velkou show kapely Mandrage do pražského Fóra Karlín, mělo by být vše opět na dobré cestě. V našem hlavním městě, kde se koncert uskuteční 23. března, chtějí jít muzikanti ještě o laťku výš. Skupina dokonce hovoří o mezníku ve své historii: "Ve Foru Karlín si budeme moci dovolit to, co nám jiné o něco menší sály neposkytnou. Navezeme tam super techniku, světla a i pódium bude vypadat monstrózněji, než na celém turné. Zároveň to bude náš největší samostatný koncert," říká kytarista Pepa Bolan.

Celý večer, během kterého dojde i na křest nového alba Potmě jsou všechny kočky černý, budou snímat kamery České televize. Program ve 20 hodin zahájí dvě předkapely: Eletric Lady, které na pódiu vystřídají Animé. Mandrage začnou hrát úderem půl desáté a slibují nezapomenutelnou show. Vstupenky na tento koncert, ale i na všechny další zastávky turné, seženete v síti Ticketstream.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci: Mandrage

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!