Američtí Lucky Chops chystají evropské turné. Zahrají i v Praze

Američtí Lucky Chops chystají evropské turné. Zahrají i v Praze

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Energická dechová formace Lucky Chops přijíždí poprvé roztančit české publikum. Americká parta kamarádů z New Yorku zahraje 8. května v Lucerna Music Baru. Návštěvníci se mohou těšit na známé songy v novém kabátu v podání trombónu, dvou saxofonů, trumpety, bubnů i suzafonu.

V rámci Danza Euro Tour 2016 navštíví Lucky Chops v průběhu měsíce května hned deset evropských zemí, mezi nimiž naštěstí nechybí ani Česká republika. V plánu mají také tři koncerty v Německu a hned pět vystoupení ve Velké Británii. Kromě toho zahrají také ve Vídni, Varšavě, Paříži, Barceloně i ve Skandinávských zemích.„Jsme hrozně nadšení, že můžeme konečně oficiálně oznámit naše květnové evropské turné. Chceme poznat všechny své fanoušky z celé Evropy,“ vyjadřují členové kapely své nadšení z plánovaných koncertů na sociálních sítích. Vstupenky na pražský koncert seženete v internetovém předprodeji sítě Ticketpro za cenu 490 korun.

Skupinu Lucky Chops tvoří tradiční dechové nástroje a bicí. Vznikla jako projekt kamarádů, kteří se vydali hrát do rušných ulic i metra v New Yorku, kde je náhodný chodec natočil a pořízené video pověsil na internet. Nahrávka se stala virální senzací a kapela získávala milióny fanoušků. Originální formace využila šance, vydala se na koncertní šňůru po Evropě i Americe. Na koncertech zaznamenala obrovský úspěch a mnoho vystoupení bylo velmi brzy vyprodáno.

Lucky Chops baví fanoušky především obrovskou energií, pozitivní atmosférou a skvělou hudbou, která publikum roztančí lépe než kdejaký DJ. Zda se jim podaří pořádně rozpařit i pražský Lucerna Music Bar, uvidíme 8. května.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci: Lucky Chops

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!