Anglická senzace Years & Years vystoupí poprvé v Praze. Dorazí i nizozemští Klyne

Anglická senzace Years & Years vystoupí poprvé v Praze. Dorazí i nizozemští Klyne

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Anglická elektro popová formace Years & Years dorazí v březnu vůbec poprvé do České republiky. Jako předskokany s sebou přiveze nizozemskou nadějnou kapelu Klyne.

Pražský koncert Years & Years se uskuteční 12. března 2016 ve Foru Karlín, kam se koncert vzhledem k velkému zájmu fanoušků přesunul z menších prostor Lucerna Music Baru. Českému publiku představí britská kapela své debutové album Communion, které zaznamenalo velký úspěch nejen u fanoušků, ale také u hudebních kritiků. Vstupenky je stále možné zakoupit v internetovém předprodeji. Jednu seženete za 790 korun.

Years & Years zahájili svojí hudební kariéru jako pětičlenná kapela, do povědomí většího množství fanoušků se jim ale povedlo dostat až po omezení sestavy na pouhé tři členy. Několik úspěšných singlů a nahrávek definitivně zpečetila výhra v prestižní anketě BBC Radio 1 Soud of 2015. Připojili se tak k řadě předchozích výherců, mezi kterými nechybí ani takové hvězdy, jako je Adele, Sam Smith či Ellie Goulding.

Publikum na koncertě nejprve rozehřeje nizozemská skupina Klyne, které si všimla přední hudební média již po vydání několika prvních singlů. Těšit se můžete na minimalistické tanečně popové beaty doprovázené chytlavými melodiemi. To vše pak doplňuje charakteristický vokál Nicka Kleina. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci: Years & Years

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!