Adam Ďurica zamíří v pondělí do Lucerna Music Baru! Můžete být u toho

Adam Ďurica zamíří v pondělí do Lucerna Music Baru! Můžete být u toho

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Zpěvák Adam Ďurica zavítá v pondělí 15. února do Prahy. Autor hitů Neľutujem a Mandolína představí v pražském Lucerna Music Baru svoji nejnovější desku. Tour, které bylo na Slovensku téměř okamžitě vyprodané, odstartovalo 9. února v Levici a pokračuje do dalších měst u našich sousedů. Praha je jediná zastávka v Česku, a tak i jedinečná příležitost vidět talentovaného písničkáře naživo. Vstupenky na pražský koncert je možné zakoupit v předprodeji a v den konání koncertu budou k dostání také na místě.

Charismatický zpěvák se svým třetím albem s názvem Mandolína sklízí samé úspěchy. Na Slovensku převzal pár dní po vydání Zlatou desku a koncem loňského roku desku Platinovou. Adam získal velkou řadu hudebních ocenění a rovněž absolvoval úspěšné podzimní turné, na které se všechny koncerty vyprodaly ještě před jeho zahájením. Pro velký zájem fanoušků přidal na jaro 2016 další koncerty a 15. února se představí také v pražském Lucerna Music Baru, kde zazní i jeho aktuální hit Tak to vidím já.

"Píseň 'Tak to vidím já' je moje velká srdcovka, protože mi mluví přímo z duše. Je to o tom, jak se na svět dívají ženy a jak muži. Jak umíme najít společnou řeč, respektive společný pohled na svět," říká Adam.

Klip k písni má na svědomí známý fotograf a režisér Jaro "Jaris" Vaľko a objeví se v něm i Adamova přítelkyně Kika. Jeho dlouholetá láska, které jsou věnované i zmiňované hity Neľutujem a Mandolína, v klipu být původně neměla. "Nejprve jsem ji chtěl mít pouze před sebou, aby bylo ze záběru cítit, že to zpívám jí. Jaris má však rád upřímné věci a chtěl to umocnit tak, že na konci vezme do záběru i Kiku. Nakonec jsme to tak nechali. Myslím, že je to velice pěkné," vysvětluje zpěvák.

Pokud se na koncert Adama Ďurici chcete jít podívat zcela zdarma, zapojte se do naší blezkové soutěže o 2 x dva volné vstupy na jeho pražský koncert. Stačí nám napsat název zpěvákova aktuálního alba (na e-mail: soutez@informuji.cz) a mít trochu štěstí při losování. Čas máte do nedělní půlnoci, výherce budeme v pondělí ráno okamžitě kontaktovat.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci: Adam Ďurica

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!