Brian May a Kerry Ellis přivezou do čtyř českých měst slavné hity kapel Queen a Beatles

Brian May a Kerry Ellis přivezou do čtyř českých měst slavné hity kapel Queen a Beatles

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Britský rockový kytarista, producent, skladatel a bývalý člen legendární kapely Queen Brian May přijede spolu se zpěvačkou Kerry Ellis na krátké turné po čtyřech českých městech. V rámci programu One Voice vystoupí v Praze, Brně, Ostravě i Zlíně.

Brian May minulý rok ukončil velké světové turné se skupinou Queen a zpěvákem Adamem Lambertem. Nyní se vydává na sérii koncertů jen se zpěvačkou a britskou muzikálovou hvězdou Kerry Ellis. V rámci koncertů se mohou návštěvníci těšit na klasické hity umělců, jako jsou kapely Queen nebo Beatles. Samozřejmě vše ve zcela nových aranžích a v komornějším přednesu v sálech s omezenou kapacitou.

Série koncertů proběhne v průběhu měsíce března. Jako první se dočká vystoupení tohoto uměleckého dua ostravská hala Gong, a to 3. března. O dva dny později, 5. března, navštíví zlínské Kongresové centrum a hned následující den zahrají v brněnském Boby centru. České miniturné zakončí pak 8. březnaKongresovém centru v Praze.

May a Ellis se proslavili již nahrávkami jako Acoustic By Candlelight či Anthem, jež je debutovou deskou Kerry Ellis vydanou v roce 2010. V poslední době na sebe upozornili skladbou One Voice, o níž Brian May uvedl: „Tato skladba je ‚Umění pro Umění‘. Pro mě je to něco, na co jsem hrdý, skladba s nádherným vokálem Kerry Ellis, která má také křišťálově čisté lidské sdělení –‚Máte svůj hlas a váš hlas může něco změnit‘.“

Společný projekt Briana Maye a Kerry Ellis se zrodil během konkursů na debutové představení muzikálu We Will Rock You v Londýně. Na společné turné nevyjíždějí poprvé, jelikož sérii koncertů odehráli již v rámci Born Free Tour. Během ní předváděli návštěvníkům sérii intimních a akustických koncertů jen při svíčkách.

Termíny českých koncertů:

3. 3. – Ostrava /Hala Gong/

5. 3. – Zlín /Kongresové centrum/

6. 3. – Brno /Boby centrum/

8. 3. – Praha /Kongresové centrum/ 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Brian May

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!