Horkýže Slíže zahrají v předvečer Mikuláše v Ústí nad Orlicí

Horkýže Slíže zahrají v předvečer Mikuláše v Ústí nad Orlicí

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


V předmikulášký večer si pro vás ROCKISNOTDEAD s.r.o. připravili opravdovou lahůdku v podobě koncertu oblíbené slovenské skupiny HORKÝŽE SLÍŽE.

Tato velmi populární slovenská skupina z Nitry patří v Čechách vůbec mezi ty nejoblíbenější díky notoricky známým songům jako SILNÝ REFRÉN, MALÁ ŽUŽU, L.A.G. SONG a LIZA A WENDY, které s nimi zpívá celý sál. Nechybějí ani vtípky či převleky, které dávají jejich koncertům nezaměnitelnou atmosféru.

Mikulášské dárky dostanou fanoušci, kteří přijdou včas

Vzhledem k tomu, že se koncert uskuteční v pátek 4. prosince 2015, v předvečer Mikuláše, tak se pořadatelé rozhodli, že krom obvyklého slosování vstupenek zakoupených v předprodeji obdrží prvních 150 návštěvníků koncertu originální dáreček. Slosování o vstupenky si ale také nenechte ujít, protože 1. cena je smarthpone. Takže nakupujte v předpodeji!

Kromě velkých hitů v podání HORKÝŽE SLÍŽE se též můžete těšit na stále oblíbenější punkrockovou kapelu PROMILE s čele s Honzou Bartošem alias Bártem z kapely TÖRR, a na téměř domácí českotřebovský AT THE MOMENTS.

Vstupenky zakoupíte v infocetrech: ÚSTÍ NAD ORLICÍ, ČESKÁ TŘEBOVÁ, LITOMYŠL, VYSOKÉ MÝTO, CHOCEŇ, ŽAMBERK NEBO V SÍTÍCH TICKETSTREAM.CZ, SMSTICKET.CZ, popřípadě na stránkách www.rockisnotdead.cz/vstupenky/.

Všechny vstupenky zakoupené v předprodeji jsou slosovatelné (1.cena smartphone o předního světového výrobce). Prvních 150 návštěvníků, kteří dorazí, jako první na akci získají originální dárek.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Umělci: Horkýže Slíže

Místo konání: KD Ústí nad Orlicí

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!