Praha nabídne literární protiakci knižnímu festivalu Tabook, zaměřenou na tvůrčí psaní

Praha nabídne literární protiakci knižnímu festivalu Tabook, zaměřenou na tvůrčí psaní

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Dvoudenní festival vášnivých bookloverů, jehož zahájení se příznivci a fanoušci literatury a psané tvorby, dočkají již podruhé, se uskuteční v kavárně Era Svět 2. října. V sobotu 3. října se přesune do budovy Mosaic House. Nabídne pozoruhodné workshopy, inspirující přednášky a nevšední rozhovory, včetně dobročinnosti. Výtěžek z trhu knih přispěje Nadaci Olgy Havlové do fondu vzdělávání. Krom milovníků literatury si přijdou na své i začínající a pokročilí autoři, zejména pak pokud se zajímají o propagaci knih k vydání.

Trendy publikování bez nakladatele aneb jak si stojí literatura na českém knižním trhu?

Nebudou chybět ani přednášky o tvorbě audioknih nebo moderované diskuze. Dočkáte se ovšem i tajů ze zákoutí knižních bloggerů, který je na programu již v pátek 2. října. Mnoho zkušeností o cestě knihy od počátku do konce předají autoři z vlastních zkušeností a také povypráví, jak svět papíru propojit prakticky se světem onlinu.

Konference pro komunikaci knih na sociálních sítích

Více detailů ze světa sociálních sítí se dozvíte ovšem až druhý den konání literární přehlídky a vydávání knih, tj. v sobotu. A nezmeškejte ani jedinečnou příležitost zažít na vlastní oči autora úspěšné knihy Konec prokrastinacePetra Ludwiga, dále Elišku Vyhnánkovou, specialistku na sociální sítě nebo spisovatelku Kláru Smolíkovou. Těšit se můžete také na úvodní slovo Reného Nekudy, pár slov o Poetizeru od Lukáše Sedláčka anebo jedno z kratších témat: Proč Češi píšou severské detektivky?

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!