Kupte dětem za vysvědčení knihu z nakladatelství Fragment

Kupte dětem za vysvědčení knihu z nakladatelství Fragment

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Ještě jste svému potomkovi nekoupili žádný dárek za vysvědčení? Co takhle věnovat mu některou ze zajímavých knih z nakladatelství Fragment? Přinášíme několik tipů na dárek za vysvědčení.


Staré pověsti české - Obrázkové čtení

Pitro Martin, Šplíchal Antonín

Česká historie v obrázcích, s nadsázkou a humorem!

Staré pověsti české by měl znát každý kluk či holka. V této knize prastaré legendy ožívají, mění se v zábavné příběhy a děti si je tak snadno zapamatují.

O praotci Čechovi, Libuše a Přemysl, Dívčí válka, O Horymírovi, Silák Bivoj, Blaničtí rytíři a mnoho dalších.

Můj milý deníčku – Naprosto šílený prázdniny!

Jim Benton

Konečně začaly prázdniny a já si budu užívat!
To jsem si tedy myslela až do okamžiku, kdy jsem se srazila s realitou. Bum bác!!!
Strýček Dan a teta Carol nabídli mně, Isabelle a Angelině, že nás vezmou do zábavního parku. Má to ale háček. Na vstupenky si musíme vydělat! Místo volna nás čekají galeje: hlídání uřvaných dětí, mytí špinavých aut a nekonečný vymačkávání šťávy z citrónů... Už teď je mi jasný, že tyhle prázdniny budou naprosto šílený!

Narozen o půlnoci – Dračí znamení

Lucie Fidlerová

Daleko od lidí, skryté v horách, je tajemné a krásné místo – Dračí skály. Království, kde pospolu žijí lidé, elfové, trpaslíci a draci... Gabriel se narodil přesně o půlnoci v pátek třináctého. To ho předurčilo stát se zaklínačem: léčit lidi, používat magii a přivolávat draky. A také se stát králem Dračích skal. To se však nelíbí krásné Melisse, která si na roli královny zvykla a rozhodně se jí nehodlá vzdát. Kam až je ale schopna zajít? Podivná úmrtí, intriky a kouzla začínají ohrožovat kdysi tak klidné a idylické místo. Gabriel a jeho kamarádka Nely se pustí do velkého dobrodružství. Odhalí toho, kdo v pozadí tahá za nitky? Nebude to snadné, ne každý je totiž tím, kým se zdá být. Gabriel, Nely a možná celé Dračí skály se ocitají v nebezpečí.

Horror School – Podivné sestry

Charles Gilman

Na téhle základní škole se stále dějí divné věci. Lidé se ztrácejí a zase se nečekaně objevují. Jsou však trošku jiní. Jako podivné sestry Priceovy. Robert Arthur a jeho kamarádi Glenn a Karina jsou opět na stopě silám zla. Ukazuje se, že ve škole jsou brány, které vedou do jiného světa. Do strašlivé dimenze obývané duchy a hrozivými nestvůrami. Učitelé a spolužáci jsou ve vážném nebezpečí. Pokud chce Robert se svými přáteli školu zachránit, musí nalézt dostatek odvahy a do jiného světa dobrovolně vstoupit. Dokáží se vrátit včas? A bude ještě cesty zpět?

Kronika kambionů – Osudová přitažlivost

Jaime Reed

Jsou záhadní, přitažliví a nebezpeční. Kambioni. Sedmnáctiletá Samara pracuje v knihkupectví, aby si vydělala na své první auto. Spolu s ní tam pracuje Caleb, okouzlující a tajemný mladík, jehož uhrančivý pohled nenechá klidnou téměř žádnou ženu. Samara je ale jediná, která cítí, že za jeho neodolatelným úsměvem se skrývá nebezpečí. Tajemství, které Caleba obklopuje, přivádí Samaru do světa kambionů, ve kterém je přitažlivost a atraktivita podmínkou pro přežití. Když se kolem začnou dít děsivé věci a ohrožovat její blízké, musí Samara riskovat a učinit rozhodnutí, které možná změní její život. Navždy.

Dračí oči – Čarodějka

Kristina Hlaváčková

Učit se tančit, vyšívat a jak být hezká? To není nic pro princeznu Elenu. Chce bojovat po boku bratrů a prožívat velká dobrodružství. Ani se nenaděje a její sen se začne stávat skutečností. Osudové setkání s rudým drakem Ašrakem změní malé princezně život. Musí opustit svůj domov a odjet k elfům do kouzelného lesa, kde se má naučit ovládat a hlavně skrývat magii, která jí koluje v žilách. Nejde však o žádnou prestižní školu pro mladé dámy. Dokáže Elena čelit všem změnám a nástrahám osudu, které na ni čekají? S pomocí mladého draka Charlika a svérázného přítele Michaela na to nebude sama. Bude to však stačit? Nepůjde totiž jen o ni, ale o budoucnost celého světa!

Hon

Andrew Fukuda

Jak zůstat na živu ve světě, kde jsou lidé považováni za pochoutku a všichni touží po jejich krvi? Pravidla jsou jasná: nesmát se, nepotit se, neupozorňovat na sebe. A hlavně – nezamilovat se do jedné z nich! Gen se liší od všech ostatních. Nedokáže běžet rychlostí blesku, sluneční světlo ho nezabije a nemá neukojitelnou touhu po krvi. Není upír, je člověk. Je vybrán, aby se zúčastnil honu na poslední lidi. Jeho pečlivě utajovaný život se hroutí. Skupina bezcitných lovců začíná tušit, že s ním není něco v pořádku. Seznámení s dívkou v něm probudí city, které do té doby neznal. Gen našel něco a někoho, za co má cenu bojovat, a jeho potřeba přežít ve světě plném nemilosrdných dravců je stále silnější.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!