Literární novinky - Novinky z nakladatelství Fragment

Literární novinky - Novinky z nakladatelství Fragment

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Přinášíme novinky z nakladatelství Fragment.

Velice zajímavou knihou, která právě vychází pod hlavičkou tohoto nakladatelství je Hon. Autorem knihy je Andrew Fukuda. Jedná se o thriller z budoucnosti, určený všem milovníkům bestselleru Hunger Games. První díl nové série vyjde již tento týden.

Jak zůstat na živu ve světě, kde jsou lidé považováni za pochoutku a všichni touží po jejich krvi? Pravidla jsou jasná: nesmát se, nepotit se, neupozorňovat na sebe. A hlavně – nezamilovat se do jedné z nich! Gen se liší od všech ostatních. Nedokáže běžet rychlostí blesku, sluneční světlo ho nezabije a nemá neukojitelnou touhu po krvi. Není upír, je člověk. Je vybrán, aby se zúčastnil honu na poslední lidi. Jeho pečlivě utajovaný život se hroutí. Skupina bezcitných lovců začíná tušit, že s ním není něco v pořádku. Seznámení s dívkou v něm probudí city, které do té doby neznal. Gen našel něco a někoho, za co má cenu bojovat, a jeho potřeba přežít ve světě plném nemilosrdných dravců je stále silnější.

Další knihou je první díl napínavé fantasy trilogie Poslední čarodějka – Zpívající město, kterou napsal Christoph Marzi.

Catalina žije poklidným životem u starého malíře map. Učí se u něj jeho krásnému řemeslu. Jednoho dne připluje do města létající galeona Medúza a z ní vystoupí zlověstné postavy v maskách harlekýnů. Catalinin život se v ten okamžik od základu změní. Harlekýni slídí po městě a šíří kolem sebe chlad, temnotu a strach. Mají jediný úkol: zmocnit se Cataliny a dostat ji na stranu zla. Catalina utíká a s překvapením zjišťuje, že je obdařena prastarými a mocnými čarodějnými schopnosti, které už nikdo jiný neovládá. Dokáže Catalina utéct před temnými postavami a zůstat na straně dobra? Nebude to snadné. Své čarodějné schopnosti teprve objevila a její nepřátelé jsou vždycky krok před ní.

Závěrečnou část napínavé sérii Temná akademie s podtitulem Ztracení napsala samozřejmě Gabriella Poole.

Darkova akademie se stěhuje na nové místo, k nádhernému tyrkysovému moři do Keni. Cassie se trápí ztrátou milovaného Ranjita. Ten je na útěku a Cassie je rozhodnutá udělat vše pro to, aby ho našla. Vrací se však zlá Kateřina a její matka – obě silnější než kdy dříve. Cassie ví, že její láska k Ranjitovi je její největší slabostí. Musí učinit zásadní rozhodnutí.

A na závěr trochu erotiky. Další verze stále oblíbené pohádky ve stylu Pretty Woman. Smyslnější, odvážnější a erotičtější jsou Hříšné tajnosti, které napsala Portia Da Costa.

Lizzy Aitchisonová se v baru seznámí s pohledným starším mužem Johnem Smithem, který ji omylem považuje za prostitutku čekající na klienta. Než si Lizzie stačí jeho omyl uvědomit, začne ji neodolatelně přitahovat. Rozhodne se, že pokud je tohle jediný způsob, jak tohoto úchvatného muže získat, nemá na vybranou. Během jednoho drinku se promění v luxusní prostitutku Bettie. Pohádka plná strhujícího sexu začíná. Lizzie se nechává hýčkat luxusem. Naplno si užívá dosud nepoznané vášně a touhy. Co se stane, až John zjistí, že mu lže? Co se stane, až Lizzie začne tušit, že John Smith není tím, kým se zdá být? Nechte se svést Hříšnými tajnostmi.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!