Literární novinky - Nakladatelství Fragment a Jota vydávají zajímavé novinky

Literární novinky - Nakladatelství Fragment a Jota vydávají zajímavé novinky

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Máme tu opět několik nových knih, které stojí za koupi a především přečtení.

Kateřina Petrusová přichází s novou knihou s názvem Zakázaná přitažlivost. Již název napovídá, že se bude opět jednat o zajímavý román. A opravdu se bude nač těšit – notná dávka romantiky, vzrušující zápletka a především „exkurze“ do myšlenek obou hlavních hrdinů s typickým humorem autorky. Titul Zakázaná přitažlivost vychází již 5. března u nakladatelství Fragment.

Senátorova dcera Emily má po krk života ve skleníku a potají odjede do New Yorku. Záhy je však vypátrána a musí se rozhodnout: buď se vrátí domů, nebo zůstane, ale pod stálou ochranou nepřístupného bodyguarda Henryho Trovata. Emily je rozhodnutá Henryho přesvědčit, aby ji nechal být, vše jim však začnou komplikovat city a především děsivý vánoční dárek, který jí pošle neznámý šílenec. Překoná láska tak odlišných lidí věkový a společenský rozdíl, nebezpečí, které Emily hrozí, a především Henryho zločineckou minulost?

Slavnostní křest knihy „Zakázaná přitažlivost“ se uskuteční 6. března 2014 od 17 hodinPaláci knih Luxor  za účasti autorky Kateřiny Petrusové a hosta - redaktorky a tanečnice ze Star Dance Evy Krejčířové

Dvě nové knihy si přichystalo nakladatelství Jota.

Jørn Lier Horst - Na zimu zavřeno

Tato kniha potěší všechny vyznavače tradičních detektivních románů, které velmi přesně a věrně popisují průběh policejního vyšetřování. William Wisting však nepatří do řady detektivů alkoholiků s problémy v osobních i profesních vztazích. Je to prostě jen naprosto normální, zkušený a empatický policista plně oddaný své práci.

Nathalie Royová - Pikantní život Charlotte Lavigneové: Bublinky v šampanském a smetanové karemelky

Charlotte Lavigneová je zpět! Je jí třicet čtyři, stále pracuje jako produkční pořadu Absolutní Roxanne a ke svému obrovskému štěstí je zasnoubená s krásným Maximilienem, jehož hodlá následovat do Paříže. Charlotte má plné ruce práce s plánováním svatby a šílí z organizace této velké události, protože ji chce mít pochopitelně perfektní. Ale nic se neodehraje tak, jak si představovala. A po svatbě žili šťastně a měli mnoho dětí? Právě že vůbec ne! Nový Charlottin život není pohádka a naše hrdinka se bude muset hodně ovládat, aby manželství vydrželo. Podaří se jí to?

Druhý díl je plný nečekaných zvratů a obsahuje stejné ingredience jako díl první: přátelství, lásku, jídlo i mrzutosti. Protože i když je Charlotte vdaná a žije v Paříži, je to pořád ta stejná šarmantní mladá žena – je sice málokdy dokonalá, ale vždycky zábavná!

Nakonec ještě jedna kniha z Fragmentu:

Gilman Charles - Horror School – Šílený profesor

Na téhle základní škole se dějí divné věci. Ze šatních skříněk vyskakují krysy. Žáci se záhadně ztrácejí. Školní knihovna je bludištěm tajných chodeb. A učitel biologie se chová velice, velice zvláštně. Robert Arthur věděl, že přestoupit na jinou školu nebude nic jednoduchého, ale tohle je na pováženou! S pomocí nových, poněkud neobvyklých kamarádů zjišťuje, že se toho ve škole děje víc, než je na první pohled patrné. Dokáže ta tajemství odhalit dřív, než bude pozdě?

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!