Literární novinky - Letos vyjde nový sirotčinec a pár nových knih

Literární novinky - Letos vyjde nový sirotčinec a pár nových knih

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Jsou tu další literární novinky:

U nakladatelství Jota vyšla 23. ledna kniha Mysl je mocný lékář od Lissy Rankinové.

Vyrůstali jsme ve víře, že každé onemocnění je způsobeno geneticky. Nebo za ním vězí příslovečná smůla – a klíče k optimálnímu zdraví drží v rukou pouze lékaři. Doktorka Lissa Rankinová tomu léta také věřila. Pak začala sama trpět zdravotními obtížemi a snažila se vyléčit pomocí západní medicíny. Kupodivu zjistila, že jí v ordinacích nejen nepomohli, ale naopak všechno ještě zhoršili. Rozhodla se vzít věci pevně do svých rukou.

Kniha je vědecký důkaz o tom, že se můžete uzdravit sami.

Zároveň nakladatelství Jota vyslalo zprávu, že již dostalo do své redakce následovníka populární knihy Sirotčinec slečny peregrinové pro podivné děti. Jedná se o fantasy doprovázené strašidelnými starými dobovými fotografiemi, při kterých běží mráz po zádech. V současné době se pracuje na jeho překladu a měl by vyjít v srpnu. Prozatím přinášíme alespoň video vytvořené k prvnímu dílu.

Další novinky pocházejí z nakladatelství Slovart.

Ryby našich vod

Tato kniha je rozdělena na část úvodní, která se zabývá rybím tělem, způsobem života ryb, různými typy vod a jinými aspekty, a na část hlavní s popisem jednotlivých druhů. Pořadí ryb v knize sleduje systematický a vzájemný příbuzenský vztah. Pro zařazení neznámé ryby může pomoci jednoduchá určovací.

Opravdu zdravě - Natasha Corretová, Vicki Edgsonová

Naučte se s touto osvěžující lifestylovou kuchařkou jíst zásaditým způsobem. Nabízí vám recepty, nad nimiž se sbíhají sliny, spolu s celostním přístupem ke zdraví. V tomto souboru více než 100 receptů se projevuje tvůrčí nadání gurmetské vegetariánské šéfkuchařky Natashy Correttové naplno.

A na závěr Vás pozveme na slavnostní křest knihy Rovnováha – Spojení práce a života, který se uskuteční v Paláci knih Luxor dne 4.2.2014 od 17 hodiny. Na místě nebude chybět autor James A. Cusumano a kmotrou se stane Bára Nesvadbová. Tuto akci pořádá nakladatelství Fortuna Libri.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!