Literární novinky - Další várka novinek od Albatrosu

Literární novinky - Další várka novinek od Albatrosu

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Halina Pawlowská – Pravda o mém muži

Albatros - Motto

Nakladatelství Motto vydalo dvacátou třetí knihu Haliny Pawlowské Pravda o mém muži. Je to román o dlouhé a vášnivé lásce, v němž autorka odpovídá na nejčastější dotazy svých čtenářek a divaček – kdo je jejím manželem, co dělá a jak vypadá. Odpovídá lehce a zábavně, jak je jejím zvykem, i přesto, že román začala psát až po smrti manžela, s kterým strávila třicet sedm spokojených let.

Elle Cowenová - Harry Styles

Albatros CooBoo

Přečtěte si, jaké měl Harry dětství, co čeká od dívky, kterou by mohl milovat, jak to ve skutečnosti bylo se všemi jeho takzvanými románky a jaké to je být popovou hvězdou, která vydělává miliony. Navíc se dozvíte, co si Harry myslí o svých kamarádech ze skupiny a co společně plánují dál. Takže pokud máte rádi One Direction, neměla by vám tato kniha chybět!

Okouzlená nocí Amy Plum

Albatros Motto

Šestnáctiletá Kate Mercierová žije poklidným, zcela normálním životem, dokud jí při nehodě nezemřou oba rodiče. Přestěhuje se i se starší sestrou do Paříže a před bolestí ze ztráty rodičů utíká do světa knih a pařížského umění. Pak ale potká Vincenta. Vzápětí však zjistí, že Vincent není obyčejný smrtelník, ale revenant – zvláštní bytost, jejímž údělem je bojovat proti zlým silám a nasazovat vlastní život pro záchranu lidstva. Kate se ocitá na osudové křižovatce – má se své lásky vzdát, nebo ji následovat?

Příběhy sběratele starožitností. Strašidelné spisy I M. R. James

Albatros – Nakladatelství Plus

Na konci 19. století, v době, kdy vrcholila éra anglických duchařských příběhů, přichází Montague R. James – uznávaný odborník na staré rukopisy a učenec, který nově definoval klasický duchařský příběh tím, že do něj věrohodné reálie, opravdové násilí a krutá, nic nepromíjející strašidla. V nakladatelství Plus vychází souborně celé Jamesovo dílo věnované žánru ghost story ve dvou svazcích s vysvětlivkami, komentáři a zasvěceným esejem v druhém svazku, tak jak je tomu zvykem v edici Pandaemonium.

Padesát odstínů vášně: návod, jak si s partnerem vychutnat Fifty Shades Kolektiv

Albatros XYZ

Zatoužili jste po přečtení trilogie Fifty Shades po podobném vzrušení? Napadlo vás vyzkoušet si, co si v knize Christian a Ana tolik užívají, i ve své vlastní ložnici? Tato kniha vám přináší jednoduchý návod, jak prožívat vášeň ve stylu Padesáti odstínů.

Duch nad zlato Zdeněk Zelenka

Edice Česká televize

Štědrovečerní pohádka v knižní podobě!

Výpravná televizní pohádka na motivy Hanse Christiana Andersena ožívá v knižní podobě! Napínavý příběh začíná jedné bouřlivé noci na Šibeničním vrchu, kde věčný tulák Vojta náhodou objeví v podzemí poklad, který hlídá tajemný duch. Vojta uteče, ale později náhodně přivolá ducha zpět. Ten z něho postupně vychovává vhodného nápadníka pro krásnou princeznu a to není snadný úkol. Přesto se zdá, že příběh směřuje ke šťastnému konci, když všechno zkomplikuje hamižná dvorní dáma…

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!