Look bella 2016

Look bella 2016

Adresa:

Zlín, Náměstí Míru 174

Termín: 17.6.2016

17červen pátek 14:00

Žánr: ostatní akcesoutěž


Zlínské Zlaté jablko bude v pátek hostit casting další velké soutěže krásy. Stane se tak jedním z krajských měst, ve kterém právě probíhají castingy třináctého ročníku prestižní soutěže o nejzajímavější tvář LOOK BELLA 2016.

Otevřený casting je volně přístupný široké veřejnosti a uskuteční se v hlavní galerii Zlatého jablka od 14. hodin. Příležitost nahlédnout do světa modelingu budou mít v pátek 17. června a od 14. hodiny nejen návštěvníci centra, ale především odvážné dívky a v tomto případě i mladí muži, kteří se chtějí této přehlídky krásy zúčastnit.

Do soutěže se mohou registrovat všechny zajímavé dívky od 15 do 25 let s minimální výškou 170 cm a mladí pánové od 17 do 25 let s minimální výškou 180 cm. Na soutěžící se na všech castinzích bude těšit patronka soutěže Jitka Boho a nebudou chybět ani dárky od partnerů a zábava. Všechny zúčastněné čeká profesionální péče kadeřníků a vizážistů, velká módní show a profesionální fotografování.

Ti úspěšnější se budou moci radovat z postupu do velkolepého finále, které se uskuteční v prosinci. Nejlepším se pak otevřou dveře do světa modelingu, fotomodelingu a předváděcích mol. Dívka i muž LOOK BELLA 2016 získá titul z uznávané soutěže, hodnotné ceny spoustu cen od partnerů soutěže, jako např. lyže nebo snowboard od roční členství do fitness center, luxusní kosmetiku, exkluzivní vlasovou péči a mnoho dalšího.

Vítězka titulu LOOK BELLA WORLD bude pak reprezentovat ag. PRESTIGE MODELS a Českou republiku na prestižních mezinárodních soutěží krásy. Registrace na zlínský casting je možná přímo ve Zlatém jablku nebo prostřednictvím www.lookbella.cz Akce probíhá od 14. do 18. hodiny.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Look bella 2016

Villa MemoriesZlín (5.4 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.4 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.4 km)