Autokino Zlín film festivalu

Autokino Zlín film festivalu

Adresa:

Zlín, Náměstí Míru 174

Termín: 29.5.2020
Vstupné:

100

29květen pátek 21:45

Žánr: festivalpro děti


Do příprav šedesátého ročníku nejstaršího a největšího filmového festivalu pro děti a mládež letos vstoupila pandemie. Organizátoři ale nechtějí opomenout jeho původní termín a šedesáté výročí připomenou například autokinem.

V pátek 29. května se tak obyvatelé Zlína mohou od 21.45 hodin těšit na speciální projekci českého filmu „Na střeše“ režiséra Jiřího Mádla, který v září do Zlína přijede odhalit svoji hvězdu na Chodníku slávy. Promítání se uskuteční na parkovišti obchodního centra na Čepkově a diváci jej budou mít možnost sledovat v pohodlí svého automobilu na obřím projekčním plátně. S ohledem na omezenou kapacitu prostor pro projekci je třeba být na místě s dostatečným časovým předstihem a postupovat dle instrukcí pořadatelů. Vjezd na parkoviště bude od kruhového objezdu u řeky Dřevnice a nájezd osobních vozů bude umožněn již od 20:30 hodin. 

Jubilejní 60. ročník Zlín Film Festivalu se uskuteční v náhradním termínu od 4. do 10. září. Jako jeden z mála velkých festivalů na světě nikdy nepřerušil svoji kontinuitu. I proto se pokouší organizátoři 60. ročník uskutečnit.

Předprodej vstupenek v e-shopu na www.zlinfest.cz nebo na místě.

Cena vstupného: 100 Kč/na automobil

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Autokino Zlín film...

Villa MemoriesZlín (5.4 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.4 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.4 km)