Zoo bude od 28. března otevřena denně od 8.30 do 18.00 hod., zámek během Velikonoc a dubnových víkendů od 10.00 do 16.00 hod.

Areál zoo, především okolí zámku Lešná, rozzářily tisíce květů narcisů, rozkvetly také bílé magnolie, růžové sakury, pestrobarevné krokusy nebo zlatý déšť. „Sloní stádo si již užívá rozlehlý travnatý výběh, rušno je u klokanů rudokrkých, kde z bezpečí máminých vaků vykukují letošní mláďata,“ uvedla Romana Mikešová, vedoucí marketingu. V tropické hale na návštěvníky čeká rodina vyder obrovských se třemi dvouměsíčními mláďaty. Každý den vychází do venkovního výběhu také pár jaguárů, samec Akabo a samice Yuna.

Zoo Zlín bude od Velikonoce otevřena každý den od 8.30 do 18.00 hod., pokladny a turnikety hlavního a sezonního (Velikonoce a víkendy) od 8.30 do 17.30. Občerstvení během velikonočních svátků zajistí všechny velké restaurace, a také Chocolatérie, Kefa bar, Pizzérie, Palačinky, stánky Ice´n´go a Kolo café. Areál zoo můžete projet i vláčkem, hezké dárky nabídnou zooshopy u vstupů a v Zátoce rejnoků.

Nenechte si ujít také Zahájení sezóny na zámku Lešná.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Velikonoce 2024 v Zoo...

Villa MemoriesZlín (3.5 km)

Vila VyšehradLuhačovice (17.9 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (17.9 km)