Dobrých sto

Dobrých sto

Termín: 26.10.2018 9.12.2018
Vstupné:

30/15 Kč

26říj - 9pro celý den

Žánr: výstavy


„DOBRÝCH STO“ aneb sto pozitivních událostí z uplynulých sta let československých dějin očima současných studentů oboru digitální ilustrace Fakulty umění a designu

Galerie výtvarného umění v Havlíčkově Brodě vědoma si své specializace na ilustraci připravila ke stému výročí republiky výstavní projekt ve spolupráci s Fakultou umění a designu Ladislava Sutnara Západočeské univerzity v Plzni.

Studenti zdejšího oboru digitální ilustrace budou na této výstavě prezentovat dle vlastního výběru své pojetí výročí jako představení pozitivních událostí, skutků, činů, vynálezů, výkonů z každého jednotlivého roku.

Studenti se záměrně vyhnuli zobrazení velkých dějinných událostí a soustředili se na každodennost československého člověka, na společenské, kulturní, přírodní, technické či sportovní události, které jednotlivce často zasáhly intenzivněji, než velké dějiny. Výstava bude realizována na ploše dvou výstavních sálů a její součástí bude edukační samoobslužný list a pro objednané skupiny z řad základní a středních škol edukační program.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Dobrých sto

Zámek ÚsobíZbilidy (11.5 km)

Resort ErichŽďár nad Sázavou (22.2 km)

Zámek Žďár nad SázavouŽďár nad Sázavou (26 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?