“Chyť si litr” ve Slaném...

“Chyť si litr” ve Slaném...

Adresa:

Slaný

Termín: 24.3.2017
Vstupné:

zdarma

24březen pátek 09:00

Žánr: ostatní akce


Jsi 24. března ve Slaném?

Tak to máš jedinečnou příležitost vyhrát litr. O co jde? O promoakci “Chyť si litr” české společnosti Deginas SE, která podporuje zajímavé projekty. Jedním z nich je právě mobilní aplikace SpaceSpy, která funguje na bázi GPS.

Co musíš udělat, abys vyhrál litr? Nainstalovat si aplikaci SpaceSpy do svého mobilního telefonu. Najdeš ji normálně na Obchod Play, pak už jen stačí přihlásit se do skupiny “Chyť si svůj litr” a sledovat instrukce.

Co tě čeká? Napínavá hra, díky které poznáš své město i z jiné stránky. Objevíš místa, která jsi před tím buď jen míjel nebo jsi do nich neměl přístup. Když budeš nejrychlejší a najdeš všechny indicie jako první, vyhraješ litr. Apka má svůj chat, tak že když budeš na síti v kontaktu i se svými přáteli, můžete se radit a o výhru se pak klidně podělit.

O co je? O geolokační hru, která je spojená s koncertem teplické skupiny Blue Rocket. Získat litr můžeš všude tam, kde bude skupina během svého turné vystupovat. Zároveň můžeš vyhrát i VIP vstupenky nejen na samotný koncert skupiny Blue Rocket, ale máš možnost se podívat i do zákulisí svého oblíbeného rockového klubu. Počet volňásků je omezený. 

Tak že? Nainstaluj si SpaceSpy, pošli info o téhle apce přátelům a vyhraj litr nebo vstupenky na koncert.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce “Chyť si litr” ve...

Sporthotel SletištěKladno (10.6 km)

Ubytování u OkořeHolubice (12.9 km)

Sporthotel Břve HostiviceHostivice (21.3 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Café Savoy Café Savoy Praha 5 (28.2 km)