Slavnost růží

Slavnost růží

Adresa:

Veltrusy, Ostrov 59

Termín: 25.6.2016 26.6.2016
Vstupné:

50 Kč

25čer - 26čer celý den

Žánr: ostatní akceslavnosti


V sobotu a v neděli 25. a 26. června i váš hlas rozhodne o nejkrásnější růži tohoto roku. Pro svého favorita budete moci hlasovat po oba dva dny od 10:00 do 17:00. V rozkvetlém zámeckém parku nebude chybět ani doprovodný program.

Vystavené květiny, které doplní výzdoba na téma růže v Andersenových pohádkách, najdete možná i po čichu v oranžerii v blízkosti zámku. Ze široké škály odrůd z českých růžových sadů bude možné vybírat až do nedělního odpoledne, kdy vyhlásíme vítěze letošního jednadvacátého ročníku. Zvolená růže pak najde své čestné místo v zámecké kuchyňské zahradě ve společnosti výherců z předešlých let.

V nejbližším okolí oranžerie na vás budou čekat stánky, občerstvení, tvořivé dílny a po oba dva dny také divadelní představení a zábavná hra pro děti na motivy Malé mořské víly. Slavnost růži zahájíme v sobotu v 11:00 hudebním vystoupením. Těšit se můžete také na jazzový koncert, který proběhne ten samý den v odpoledních hodinách.

Pokud i vy patříte mezi vášnivé pěstitele těchto půvabných květin, můžete se do soutěže přihlásit také. Stačí donést svou růži na zámek do pátku 24. června do 17:00 a my ji rádi zařadíme mezi ostatní soutěžící.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Středočeský kraj Akce v obci Veltrusy

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Slavnost růží

Ubytování u OkořeHolubice (8.7 km)

Zoopark ZelčínMělník (9.3 km)

Vila LannaPraha (20.2 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (22.2 km)