Ani za milión!

Ani za milión!

Adresa:

Kostelec nad Labem, nám. Komenského 1

Termín: 30.11.2023
Vstupné:

390

30listopad čtvrtek 19:00

Žánr: divadločinohra komedie detektivní Kostelec nad Labem


Hrají: Michaela Kuklová a Lukáš Langmajer

Jacqueline má za manžela anglického velvyslance, přesto je to Francouzka tělem, duší i původem. Má dvě děti a kufřík s milionem eur, který je ochotna dát každému, kdo si ho zaslouží. Nenávidí venkov, samotu a obyčejnost.

Lambert manželku nemá, utekla od něj. Zato má námořnickou duši a svůj maják, o který se stará čtyřiadvacet hodin denně, sedm dní v týdnu. Miluje venkov, samotu a obyčejnost.

Jeden druhého neznají, a kdyby vše bylo jak má, nikdy by se ani nesetkali.

Co má společného zpustlý strážce majáku s madam z nejvyšší francouzské společnosti? Vůbec nic! Přesto spolu stráví den a noc na bohem zapomenutém místě, bojují o holý život a mají společné tajemství, které navždy spojí jejich existence.

V téhle brilantní detektivní komedii je totiž všechno jinak, každá lež je pravdou, každá pravda lží a jisté je pouze to, že pod rouškou humoru se skrývá vrah…

Myslíte si, že se nedá napsat rafinovaná detektivní komedie pouze pro dva herce? Omyl! Myslíte si, že když ve hře vystupuje jedna žena a jeden muž, tak se zápletka musí nutně točit kolem partnerských vztahů? Omyl!

V téhle celovečerní komedii, která je pro oba aktéry neuvěřitelnou hereckou příležitostí, na vás čeká pořádná porce překvapení a především humoru.

Autoři: Michaela Doleželová a Roman Vencl

Režie: Vlasta Hartlová

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

15květen středa 19:00

24květen pátek 19:30

Shirley Valentine

, Ringhofferovo nám. 434 Divadlo

14červen pátek 20:30