Výstava Svět kostiček - Zámek Nelahozeves

Výstava Svět kostiček - Zámek Nelahozeves

Adresa:

Nelahozeves, Nelahozeves 1

Termín: 12.5.2018 7.10.2018

12kvě - 7říj celý den

Žánr: výstavypro děti hry a soutěže akce v přírodě


Unikátní dvoj-výstava z dílků stavebnic Lego® a Seva® je zajímavou novinkou v programu rodinných festivalů. Zámecké sklepení bude rozděleno na Lego® a Seva® sekce. Výstava bude otevřena každý víken, během týdne je nutná rezervace předem na tel.315 709 111.

Výstava nabídne ze stavebnice Lego nejen výběr továrních setů a vlastní tvorby předních českých stavitelů, město Lego Friends Heartlake a Lego City s pohyblivými vlakovými soupravami a kolotočem, kompletní edici vozidel edice Model Team, vlastní tvorbu vlakových souprav a lokomotiv od českého stavitele Peesko®, ale také unikátní vlastní tvorbu světového formátu několika dalších českých stavitelů z různých koutů ČR.

Za zmínku z kostiček Lego® stojí např. obec Polanka nad Odrou a rockfest Polanka nad Odrou z tvorby českého stavitele Daniela Soviara ze stejnojmenné obce, nebo např. diorama Elfí svět a legenda Chima od Jiřího Grigara z Ostravy. Z české stavebnice SEVA představí autor výstavy a patriot projektu Svět kostiček® nejen kompletní sortiment továrních setů, ale také vlastní tvorbu, do které se řadí zvířata v životní velikosti, společenské hry a další zajímavé modely. Výstava nabídne také velkou dětskou hernu s kostičkami Lego® a Seva® v několika zónách.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Výstava Svět kostiček...

Ubytování u OkořeHolubice (6.1 km)

Zoopark ZelčínMělník (12 km)

Vila LannaPraha (19.2 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Café Savoy Café Savoy Praha 5 (21.4 km)