Čarodějnice 2024 na Chvalské tvrzi Praha

Čarodějnice 2024 na Chvalské tvrzi Praha

Adresa:

Praha 9, Na Chvalské tvrzi 857/4

Termín: 30.4.2024 v 14:00 hod. (úterý)
Vstupné:

100 Kč

30duben úterý 14:00

Žánr: ostatní akcepálení čarodějnic koncerty opékání špekáčků rodina děti atrakce kolotoče soutěže hry Praha

Umělci: Yellow Sisters


Tradiční a definitivní rozloučení s paní zimou a velkolepé přivítání jara proběhne v poslední dubnové odpoledne a večer na Chvalské tvrzi. Tak jako každý rok se můžete těšit na spoustu zábavy: skvělé koncerty, stánky, atrakce, vystoupení místních spolků, opékání buřtů, výběr nejhezčích čarodějnických masek, pálení čarodeějnice a mnohé další!

Jaký program nás čeká letos? Čtěte dál a dozvíte se více! Podrobné informace budeme průběžně přidávat do této události.
Společně s MČ Praha 20 pro vás připravujeme bohatý program pro nejširší řady návštěvníků a posluchačů z Horních Počernic i okolí. Neodmyslitelná je široká nabídka stánkového prodeje občerstvení a nápojů, zábavné atrakce pro nejmenší a kolotoče nebo skákací hrad. Nebude chybět ani malý i velký oheň a opékání buřtů, stejně tak jako volba nejkrásnější čarodějnice a další doprovodné kratochvíle.

Hudební a taneční program bude i letos velmi rozmanitý. Odpolední blok je komponovaný z vystoupení místních spolků, po kterých vystoupí kapely ZUŠ Horní Počernice – Výstřední Rock a Nechte nás beat!

Interaktivní show pro děti zajistí profesionální bubeníci, se kterými si děti i rodiče užijí mnoho legrace při bubnování a rytmizování.

Jako hlavní hvězdy večera letos vystoupí ikonická kapela Yellow sisters, se svým projektem Zvěřinec, a kapela The People, která svým temperamentech roztančí každého z vás. Její produkce, založená na bohaté sestavě muzikantů, bude rozdělená do dvou odlišných hudebních bloků, popového a rockového. Na své si tak přijdou posluchači co nejširšího spektra hudebních žánrů!

Čtyři hlasy, čtyři srdce, čtyři přístupy, jak uchopit melodii, rytmus, náladu a vytvořit hudbu. Yellow Sisters jsou zvukovými iluzionistkami a procházejí s lehkostí napříč žánry soulu, funky, r
Kulturní centra - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Čarodějnice 2024 na...

Wellness Hotel STEPPraha (8 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (10.3 km)

Top Hotel PrahaPraha (10.5 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (10.8 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (12.3 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (10.2 km)