New Aliens Exposure

New Aliens Exposure

Adresa:

Praha 7, Dukelských hrdinů 47

Termín: 24.3.2018

24březen sobota 17:00

Žánr: výstavyzdarma


Oficiální představení agentury a komunity New Aliens. Performance New Aliens bude zaměřená na komunitu lidí, jako na redefinovanou strategii v současném umění. Protože agentura v sobě spojuje obě polohy, jak sdružení lidí a umělecké projekty, tak komerční modelingový projekt. Není novinkou, že korporátní estetika, branding a kolaborace umělec x módní značka je v současném umění poměrně dost zastoupena.

Všechny kategorie se ocitly ve slepé uličce, věci se redefinují, stejně tak New Aliens redefinuje jak profesi modela v módním průmyslu, tak redefinuje přístup k vytváření performance. Znovuobjevuje sílu a potřebu práce s pathosem a realitou. Na nejjednodušších formách a lidských principech New Aliens staví celkovou vizuální identitu díla a vytváří tak silné zážitky mezi diváky a performery/ nonmodely. Současně naše komunita lidí může být vnímána jako lidské tělo, které je tvořeno ohromným počtem buněk.

Každá buňka - nonmodel/instrument - má svůj specifický kód, svůj neobyčejný vztah k realitě a vlastními pohyby, mimikou, chováním, vyjadřuje svoji nonkomformitu vůči systému a zároveň i sympatie, jelikož New Aliens musí být součásí systému, aby komunikovali. www.newaliensagency.com Veletržní palác, KORZO / Vstup zdarma

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce New Aliens Exposure

Výstaviště HolešovicePraha (484 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (1 529 metrů)

The Emblem HotelPraha (1 803 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 546 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (1 760 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 656 m)