Parkour (pro nejmenší) na Šestce

Parkour (pro nejmenší) na Šestce

Adresa:

Praha 6, Fajtlova 1

Termín: 25.2.2018
Vstupné:

zdarma

25únor neděle 14:00

Žánr: sportgolfdětskésoutěžzdarma


Máte doma aktivní děti a nebudete zrovna na horách? Chcete si užít sportovní odpoledne a získat milé (a chutné) ceny? Ještě jste neviděli naši novou tělocvičnu Monkey´s Gym? Přijďte si vyzkoušet devět disciplín v rámci akce Parkour na Šestce!

V neděli 25. února od 14:00 do 18:00 u nás proběhne sportovní odpoledne Parkour (pro nejmenší) na Šestce. Jde i o oficiální slavnostní otevření originální dětské tělocvičny Monkey´s Gym.

Společně s Monkey´s Gym a dalšími našimi nájemci jsme pro vás připravili devět stanovišť. Děti si na nich vyzkoušejí své pohybové a motorické dovednosti. Patří k nim například trampolína, minigolf, jízda na first biku, chůze po kladině nebo akrobacie.

Všechny disciplíny děti absolvují společně s vámi, za asistence zkušených animátorů. Stanoviště se nacházejí po celém prostoru OC Šestka. Ale pozor, aby se dárky dostaly na všechny, závodu se bude moci zúčastnit 500 dětí.

Během Parkour na Šestce nebudeme soutěžit na čas. Cílem je vyzkoušet si všech devět sportovních aktivit a získat potvrzení do herní karty. Každé dítě, které během akce Parkour na Šestce absolvuje všech 9 disciplín, získá na základě vyplněné a potvrzené karty:

  • kupon na bohatýrský zmrzlinový pohár v kavárnách Café Broadway a Julius Meinl Café v OC Šestka v hodnotě 69 Kč. Kupon je možné uplatnit až do konce března 2018
  • roztomilého plyšového sobíka, omalovánky nebo bonbóny od KILPI
  • omalovánky s opičkou Lolou od Monkey´s Gym
  • sladké vitamíny od lékárny Sanabilis

Dále budeme losovat 20 nápaditých výherních balíčků. Jejich součástí budou například:

  • 1. - 3. cena: Kurz v MONKEY´S GYM zdarma a knihy z knihkupectví KOSMAS
  • 4. - 15. cena: Výherní balíčky s dárky z hračkářství POMPO nebo krásnými přívěsky od SCANquilt.
  • 16. - 20. cena: Výherní balíček MONKEY´S GYM, který obsahuje lahev na pití, omalovánky, placku s opičkou, magnet s opičkou, jo-jo...

Losování soutěžních karet proběhne hned v neděli 25. února po 18:00. Výherní balíčky si bude možné vyzvednout ihned poté v prostorách Monkey´s Gym. Zde budou k vyzvednutí i v dalších dnech, oproti identifikaci zákonného zástupce soutěžícího. Balíčky nebudou zasílány poštou.

Registrace, výdej i příjem herních karet bude probíhat v prostorách tělocvičny Monkey´s Gym v 1. patře našeho centra, a to od 13:30. Poslední herní karty budou s ohledem završení akce v 18:00 třicet minut před koncem, tedy v 17:30.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 6 Akce v MČ Praha 6

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Parkour (pro nejmenší)...

Villa St. TropezPraha (2.3 km)

Sporthotel Břve HostiviceHostivice (4.1 km)

Volcano Spa HotelPraha (6.6 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (7.8 km)
Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (7.8 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (8.4 km)